Marrigje

In de nieuwste Stampin’Up! Catalogus, staat een geweldige stempelset, met pons. Ik was er op het eerste gezicht niet weg van, moet ik eerlijk zeggen, maar na een presentatie, en vooral, zoals altijd, nadat ik er zelf mee gespeeld heb, ja, is het wel mijn set. Tenslotte, het zijn bloemen, en ik hou van bloemen!

Omdat ik toch met de Embossing Pasta bezig was, heb ik daar ook mee gestempeld, dat is de achtergrond. De bloem die ik gemaakt heb, is een Gerbera, tenminste dat moet het voorstellen. Gerbera’s zijn 1 van mijn lievelingsbloemen. Zodra ik zag dat dat ook kon met deze set was ik natuurlijk echt om. Mijn lievelingsbloemen kan ik op elk moment gewoon zelf maken!!  Zo ook op dit kaartje.  Glitter in het hartje en de favoriete quote van mijn dochter maakt het kaartje af.

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

Ik hou van gezellige troepjes in mijn huis. En heb dan ook allemaal vaasjes met nepbloemen erin.
Onze stempelset voor vandaag was de daisy delight. Nu had ik al veel kaarten ermee gemaakt en ook een atc en een Artjournal, dus ik wilde niks plats meer ermee maken voor ons blog.
Daarom heb ik twee 3 dimensionale bloemen gemaakt voor in mijn vaasjes. Ik vind ze er perfect bij passen.

Groetjes

Marjo

 

 

 

 

Volgende week: UItdaging van Marjo: Werken met Stampin’Markers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *