Marrigje

Marjo daagde me uit om met markers te werken

Dus speelde ik met markers. Ik begon met het maken van een stukje aquarelpapier in te kleuren met markers, daarna heb ik er water op gespritst en laten drogen. De inkt uit de markers loopt dan leuk uit, en het is altijd een beetje een verrassing wat het uiteindelijk wordt.
Die stukken heb ik gestanst in het woord Love, en de vlinders op de kaart.


Daarna heb ik een stuk Simmery White gepakt, en daar bloemen op gestempeld. De stempels heb ik met de markers be-inkt.Daarna heb ik de inkt uit laten lopen met behulp van een blenderpen. Terwijl ik er mee bezig was, dacht ik, dit is toch wel 1 van mijn favoriete manieren van inkleuren, en toen realiseerde ik me dat ik dat van heel veel technieken zeg en vind. Het is elke keer echt waar! Want er is weinig wat ik leuker vind dan werken met stempels en inkt.

Om het kaartje af te maken heb ik in het midden een ovaal uitgestansd, en langs de rand met een marker een randje gemaakt.  De tekst is opgeplakt met dimentionals, en ligt daardoor iets hoger. Dat geeft een beetje iets extra’s aan de kaart. Met wink of Stella de tekst en de vlinders bewerkt, nu glimt de hele kaart.

 

Groetjes

Marrigje

Marjo

 

Sinds kort heb ik de markers ontdekt. Eerder gebruikte ik alcoholstiften en de blendabilities van Stampin’up, maar deze drukken erg door en kun je dus bijvoorbeeld niet in een agenda gebruiken. Daarom heb ik pasgeleden de geweldige koffer met 38 markers erin gekocht. Bij de nieuwe incolours inkten heb ik ook de markers gekocht. Deze heb ik gebruikt voor mijn Artjournal.


Op de pagina’s heb ik strepen getrokken met de markers. Daarop de stempelset birthday delivery. Toen mijn teammaatje Karin en ik deze set zagen moesten we allebei denken aan de gouden boekjes. Vandaar dat ik gouden washitape erbij heb gebruikt.

 

 

 

 

 

 

 

De stempels heb ik ingekleurd met dezelfde markers. Geweldig dat de markers natuurlijk dezelfde kleur hebben als de inkten en het cardstock dat je natuurlijk ook kan gebruiken.

 

 

 

 

 

 

Groetjes
Marjo

 

Volgende week: Memories and More 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *