Marrigje

Ik ben gek op Scrapbooking. Daar is mijn liefde voor stempels en inkt mee begonnen. Ik kan ook niet scrapbooken zonder stempels en inkt,  En toen een aantal jaren geleden Project Life gelanceerd werd, was dat het syteem waar ik weg van werd. Gelukkig kwam Stampin’Up! 2 jaar geleden met een samenwerking met Becky Higgens, en hadden wij onze eigen Stampin’Up! Project Life.
Per 1 juni van dit jaar is de samenwerking met Becky Higgens beeindigd, en heeft Stampin’Up! haar eigen Pocket Page scrapbook systeem. Memories and More heet het. Het is echt Stampin’Up! De kaartjes hebben Stampin’Up! kleuren, passen bij Stampin’Up! stempelsets (maar zijn ook heeel goed zonder te gebruiken)  En zijn ontworpen om zo te gebruiken maar ook om op te werken met stempels.

De set die ik gebruik op deze pagina heet: Color Theory
De kaartjes (en bijpassende stempels) hebben alle seizoenen in zicht. En zijn dus uitermate geschikt voor je jaar album. De kleuren zijn echt helemaal mijn kleuren, vooral het Berry Burst  vind ik een prachtige kleur.

 

Deze pagina heb ik gemaakt naar aanleiding van de workshop die ik elke donderdagavond heb Eigenlijk is het geen workshop maar een cropavond, waarbij iedereen aan haar eigen fotoalbum werkt. En daarbij gebruik maakt van mijn spullen, en vooral kennis en ideeen.  Voor mij is het echt de fijnste avond van de week, waar ik me heel erg op verheug.
Op de foto staat een van de deelneemsters met haar eerste layout!

Groetjes
Marrigje

Marjo

Mijn vorige setje zelf gemaakte memories and more kaartjes zijn mij zo goed bevallen dat ik nog zo’n soort zelfde setje heb gemaakt.
Ze stralen helemaal strand, zee en zomer uit.

Groetjes
Marjo

 

Volgende week: Oud en Nieuw

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *