Marrigje:

Op het Art Specially Event in April kocht ik een heel erg speciaal Art Journal. Allemaal verschillende soorten achtergrond, De meest intrigerende vond ik deze. Jute:

Toen kwam Stampin’Up! Met de nieuwste jaarcatalogus met pasta en een erg gaaf template om met de pasta te gebruiken. Op een of andere manier werd dat in mijn hoofd gecombineerd. Pasta was wit, en heb ik ingekleurd met de aquarel potloden, en daarna met Wink of Stella beglittert. Het grove van de Jute gecombineerd met de glitter en zachte kleurtjes. Wat ik verder ook probeerde, of bedacht, het werd er niet beter op.
Kan zomaar zijn dat ik volgende week, ofzo, ineens weer verder ga met deze pagina, maar voor nu, ben ik erg tevreden mee.Als ik er mee verder ga, laat ik het op een later tijdstip hier zien,

 

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

Bij deze mijn Artjournal. Het zijn twee van mijn favoriete sets. En ik krijg er zo,n zin van in vakantie.

Groetjes Marjo

 

 

 

 

 

Volgende week: Kleur: Lemon Lime Twist.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *