De kleur deze keer is een van de nieuwe In Color. Stampin’Up! heeft ons dit jaar verblijd met wel heel erg mooie kleuren. Deze Lemon Lime Twist is de favoriet van velen.

Vandaar dat wij elkaar uitdaagden om daar eens een kaartje mee te maken. Dit zijn onze resultaten:

Marrigje :

Met deze kleur had ik nog niet zo veel gewerkt. Ja, wel als accent maar niet als hoofdkleur, en omdat ik geen idee had wat ik wilde maken heb ik eerst hulp gezocht op Pinterest. Waar zouden we zijn zonder Pinterest? Altijd goed voor inspiratie.
Daarnaast heb ik een tijdschriften tic, en heb ik een heel archief met ideeen, tips, en inspiratie. Uit die stapel diepte ik een sketch op. Dat is een tekening van hoe je een kaart opbouwt. Ik werk er niet veel mee, eigenlijk hou ik er niet echt van, maar om mezelf uit te dagen heb ik dat deze keer wel gedaan.
Daarmee had ik het begin van de kaart.
Gelukkig hebben we een catalogus. Bij elk DSP staat daar welke kleuren er in dat papier gebruikt zijn. Ik heb er 1 uitgezocht die ik al in huis had,met Lemon Lime Twist. Daarna was de kaart snel bedacht, en gemaakt. De gouden accenten maken de kaart echt af. Nog even zonder tekst, want deze kaart is heel neutraal, die kan voor heel veel dingen gebruikt worden.
Groetjes
Marrigje

 

 

Marjo:

De kleur die we hebben uitgekozen is lemon lime twist. Een hele bijzondere geheel nieuwe kleur. Ik vind hem fantastisch. Het neigt naar geel en groen.
Bij deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de set Little one. Drie hele schattige diertjes, waarbij de achterkant en voorkant aan elkaar zitten zodat, als je ze uitstanst, een labeltje hebt. Ik heb echter de voor- en achterkantstempels van elkaar af geknipt. Een heel precies werkje, maar het is gelukt. Ik doe dat vaak met stempels zodat ik ze op meerdere manieren kan gebruiken.
Ik heb gestempeld met de maskertechniek. Een masker gebruiken en dan stempelen zodat je ze echt achter elkaar stempelt.

 

Groetjes Marjo

 

 

 

Volgende week: Stempelset: Voor elke gelegenheid!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *