‘Voor elke gelegenheid’ is een Nederlanse Stampin’Up! set die eigenlijk bedoelt is om te gebruiken bij een planner of een Memories and More album.
Maar natuurlijk kun je er ook anders dingen mee! Kijk maar eens wat het Team Stamping WItches er mee gedaan heeft:

Marrigje:

 

 

 

Bij deze set zitten zulke leuke kleine figuurtjes, die doen het geweldig als achtergrond. Ik hou ervan je eigen DSP te maken. Dat heb ik vandaag gedaan. De schudkaart van blauw papier was me ff te saai, dat moest opgeleukt En daar zijn deze kleine figuurtjes perfect voor.
Eigenlijk was de bedoeling een verjaardagskaart, maar door de hartjes moest er iets lievers op. Dus gekozen voor de Thinlits: Lovely  words. Ik word erg blij van deze kaart. En hopelijk de ontvanger ook!

 

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

Bij deze set hoort een tappons, en die heb ik  gebruikt, maar anders dan je zult denken.
Ik heb hem gebruikt om de poes op de muur te laten zitten en om de voorste poes te laten staan. Achteraf gezien had de poes op de muur niet de tabpons nodig aangezien ik er een papiertje achter heb geplakt en ik de poes ook gewoon had kunnen opplakken, maarja.

 

 

 

 

Maar bij de voorste poes was het wel noodzakelijk anders bleef hij niet staan. Ik heb de tab dubbel gevouwen en de poes erop geplakt.

 

Groetjes

Marjo

 

 

Volgende week: Uitdaging Maak wat anders dan een kaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *