Marrigje

Ik ben nog steeds bezig met mijn Berlijn album. Gaat minder snel dan ik zou willen. Al had ik voor deze pagina gewacht op het nieuwe Herfst papier van Stampin’Up! Ik loop lang genoeg mee bij Stampin’Up! om te weten dat de Herfst/winter catalogus altijd papier heeft in herfstkleuren en met blaadjes. Als je dan een pagina moet maken voor je album waarin je in de herfst naar de dierentuin geweest ben, is het logisch om dat papier te gebruiken. Dit is de eerste layout van de dierentuin. Nog een beetje kaal. Moet ik gelijk toegeven, maar de embellishments die ik uit de dierentuin heb meegenomen, zijn onvindbaar. Veel meer hoeft er nl niet op, alleen journaling.  Ik ben zelf al heel erg blij met het resultaat tot zover.

Ik realiseer me ineens dat ik de laatste tijd alleen maar incomplete pagina’s laat zien. Dat komt omdat ik dit album in fases aan het maken ben. Streepjes breien noem in dat altijd. eerst heb ik alle foto’s in het album gedaan, nu ben ik in het proces van achtergronden er achter zetten. Daarna gaat alles embellished worden En tenslotte de journaling. Elke keer is de pagina weer een stapje verder af. De volgende keer is de pagina minder kaal denk ik. Of ik ben eindelijk klaar, en begonnen met mijn Stampin’Up! On Stage boek, dat ook in de maak is.
Wordt vervolgd dus.
Groetjes
Marrigje

 

Marjo

Wij zijn naar Turkije op vakantie geweest. Het was echt heerlijk. Door een fotograaf is deze foto genomen van mijn dochter Lisandia en mij.
Ik heb allemaal dies gebruikt van Stampin Up. Ik vind ze allemaal leuk, maar die letters vind ik echt de allermooiste. Je kan er zoveel mee doen.
De blauwe golfjes slaan op het zwemmen, het fototoestel voor de foto’s die we hebben gemaakt en vork, mes en lepel op het allinclusive concept.

Groetjes
Marjo

Volgende week: Oud en Nieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *