Marrigje

 

On Film heet de oude framelit set die ik gebruikt heb voor deze kaart. In deze set zitten verschillende framelits die te maken hebben met fotografie. Een stukje film, een polaroid fotolijst enz. Omdat ik erg graag scrapbook, is dat een set die ik niet snel zal wegdoen. In een oud tijdschrift zag ik deze techniek en die heb ik nagemaakt. Beetje van mij, beetje van internet !  Het fotoframe heb ik 3x gestansd uit Thick Whisper White Cardstock, en op elkaar geplakt. Daardoor ontstaat er een echt fotolijstje, zoals de Instax en de polaroid dat ook hebben.
Er achter heb ik een stukje Cherry Chobbler geplakt, dat blijft toch een van mijn favoriete kleuren.  Het frame heb ik gevuld met retired houten embellishments, en hoewel het niet de bedoeling was, toen werd het ineens een herfst kaartje. Geeft niet, ik hou van de herfst. Van het licht , van de feesten, van het weer naar school gaan. Van de prachtige regenbogen en de mooie kleuren die er dan in de natuur te vinden zijn. en natuurlijk ook van Pumpkin Spice Latte.

Het achtergrond papier, het label en de tekst in het label zijn allemaal nieuwer dan nieuw, die staan in de nieuwste Stampin’Up!  Herfst/winter catalogus.

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

 

 

O, wat hou ik van deze rubriek. Ik vind het zo leuk om “oude” producten te combineren met nieuwe.
Ik wil niks van Stampin Up weg doen. En daarom vind ik deze rubriek zo leuk.
Waarom zou ik alleen maar producten gebruiken die nu in de catalogus staan?
Daarom heb ik deze kaart gemaakt.
Door het opengewerkte frame lijkt het net of het toch een kaart is die je kan open klappen. Kan ook wel, maar daar heb ik geen tekst geschreven want dat zie je door het frame heen. Een persoonlijke boodschap kun je doen in het envelopje die ik aan de achterkant van de kaart hebt geplaatst.

 

Groetjes

Marjo

 

Volgende week:  ATC  thema : tuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *