Een ATC kaartje is een kaartje van 2,5 ” x 3,5″  Ooit begonnen door een zwitserse kunstenaar, en over de hele wereld een leuke manier van kaartjes ruilen. Voetbalplaatjes of pokemon kaarten voor creativelingen.

Marrigje:

Thema Tuin?? Wat moet ik daar nou mee, dacht ik toen Marjo er mee kwam. Tuin, tuin, tuin…. Het zong een tijdje door mijn hoofd, en toen pakte ik mijn steun en toeverlaat er maar bij. De Stampin’Up! Catalogus. Dat is niet alleen een verzameling met stempels en produkten die je kunt bestellen, het is ook een ideeen en technieken boek waar ik graag doorheen blader als mijn inspiratie me in de steek laat (en niet alleen dan )

                                                              

Zo kwam ik bij de stempelset: Lovely as a Tree. Een van mijn eigen favoriete stempelsets, al gebruik ik hem niet heel veel, en zeker vallend onder het kopje tuin! En wat ik ging maken, daar was ik toen ook zo uit. Want een ATC leent zich heel erg goed voor het uitproberen van nieuwe technieken. Geen idee of deze techniek al eerder bedacht is, vast wel, alles is al een keer door iemand bedacht, maar deze manier van inkleuren was super leuk om te doen, en het resultaat zeer verrassend.  Ik hou van technieken waarbij je niet te veel invloed hebt op het eindresultaat!

Groetjes
Marrigje

Marjo

Ik hou er zo van om atc’s te maken, vandaar ook dat we deze rubriek erbij hebben gedaan. Maar al die mooie atc’s moeten natuurlijk opgeborgen worden. Ik heb een map gepimpt. Stampin Up heeft geweldige kleurplaten en die heb ik gebruikt. Ik heb er vier gekleurd zodat de voorkant, achterkant en twee binnenkanten van de map zijn gepimpt.

 

 

En natuurlijk heb ik ook nog een bijpassende atc gemaakt, met thema tuin.

Groetjes

Marjo

 

Volgende week: Art Journal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *