Art Journal, Wat is dat eigenlijk:

Een art journal is een visueel dagboek, een plek waar je kunt spelen, experimenteren, verbeelden, herinneren, nieuwe technieken proberen en  je dagelijks leven documenteren met meer dan woorden alleen. Je schrijft nog steeds, maar je maakt ook schetsen, voegt foto`s toe of maakt complete collages. Met recepten, krantenknipsels, recensies van concerten, lijstjes van televisieprogramma`s … eigenlijk alles wat `zichtbaar` is. Zo wordt je dagboek nóg persoonlijker! (Bron: Handlettering journal doe je zo! van Karin Luttenberg).

Dit citaat zegt het helemaal. Wij geven er, als Stampin’Up! Demonstratrices, onze eigen draai aan, in deze speciale Stampin’Up! Art Journals.

Marrigje 

Op Pinterest volg ik verschillende borden met Art Journals. Leuk om naar te kijken, en zeker ook leuk om inspiratie op te doen. 1 van die borden inspireerde me tot het maken van deze pagina:
Eigenlijk was het beter geweest om het te doen op een andere bladzijde in het boek, 1 die speciaal is voor aquarel technieken, maar het was leuk om het op deze pagina te doen. De inkt liep daardoor minder uit, en dat geeft weer een heel ander effect.

 

 

 

 

 

 

 

Groetjes
Marrigje

 

Marjo

Deze keer een heel ander artjournalpagina dan dat jullie gewend zijn van me.
Normaal gebruik ik altijd inkt en stempels en nu helemaal niet.
Ik heb twee pagina’s beplakt met stroken washitape.
Daarnaast heb ik een apart stuk papier ook beplakt met washitape en daaruit heb ik letters gestanst.
De letters heb ik opgeplakt met daaronder driedimensionals. Stampin’Up heeft nu kleintjes die echt ideaal zijn.
Op de ene pagina heb ik die letters opgeplakt precies zo als ik de stroken washitape heb opgeplakt. Op de andere pagina heb ik ze juist op een andere kleur washitape geplakt.

Groetjes

Marjo

Corinne

Ik ben niet van de klieder experimenteren is ook niet echt mijn dingetje. De laatste maanden ben ik veel aan het tekenen. Zo op een blaadje hier en daar tijdens mijn werk. Ik volg een instagram account waar ze iedere dag een soort dagboekje maken naar aanleidng van een zin of vraag. Vandaag heb ik de stoute schoenen aan getrokken en ben ik gaan tekenen. Met dit als eindresultaat.
 Groetjes
Corinne
Volgende week: Kleur: Berry Burst

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *