Marrigje:

Ik maak graag boekjes. Eigenlijk vind ik dat, samen met Scrapbooking, het allerleukste om te doen. Kaarten maken is leuk, dat vind ik gewoon nog ff leuker. De kleur Berry Burst heb ik al heel veel gebruikt, voor bloemen en elementen, nog niet eerder als hoofdkleur.  De kleur is prachtig, maar wel erg aanwezig. Uiteindelijk werd ik vanmorgen wakker met het idee, ik wil een boekje maken voor deze uitdaging.    Heb boekje zelf was zo gemaakt, maar daarna de aankleding. Dat was ff gepuzzel.


Maar ik ben tevreden. Het boekje zelf is gelijk voor een cadeau ingepikt, en hopelijk inmiddels bij de nieuwe eigenaar

Groetjes

Marrigje

Marjo:

Deze prachtige kleur is een van de nieuwste incolours. En wat ik zo geweldig vind van Stampin Up is dat het cardstock in dezelfde kleur is als de inkt en de markers.
Ik heb eerst de stempels van de set Half full gestempeld. Daarna heb ik ze ingekleurd met de markers.
Daarna heb ik de letters uitgestanst en daarna met een driedimensional weer terug geplakt.


Toevallig is mijn moeder jarig en dus kon ik haar gelijk deze kaart geven.

Groetjes

Marjo

Volgende week: Stempelset: Painted Harvest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *