Marrigje 

 

 

 

Bij de komst van de Herfst/Winter catalogus had Stampin’Up!, speciaal voor Demonstrator, video’s gemaakt om een aantal nieuwe sets te laten zien.
Deze stempelset , Painted Harvest, was gelijk 1 van mijn favoriete. Ik vind het dan ook heel erg leuk om daarmee iets voor dit blog te maken. Ik heb weer eens een Pocket Page gemaakt, wat vind ik dat toch leuk om te doen!
Deze keer heb ik eerst een A4 gestempeld met de zonnebloem, en de bladeren in herfstkleuren, daarna heb ik van dat A4 9 kaarten gesneden. Die kaarten hebben de maat van een ATC (2,5″ x 3,5″). Vervolgens heb ik de kaartjes individueel versierd. Ik had wel een beetje in gedachten wat ik wilde maar het is toch een verrassing hoe het is geworden.

Groetjes
Marrigje

 

Marjo

 

 

Als stempelset hebben Marrigje en ik Painted Harvest uitgekozen. Dit is een stempel van een zonnebloem die je in drie delen stempelt. Daardoor krijg je een mooi kleurcontrast in de blaadjes.
Ik heb ervoor gekozen om deze nu eens niet in geeltinten te stempelen, maar in blauwtinten. Cardstock in verschillende kleuren gedaan.

 

Groetjes

Marjo

 

Volgende week:

Uitdaging: Gebruik een mislukte kaart als basis voor een nieuwe kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *