Elke maand dagen we elkaar uit met een speciale opdracht. Deze keer: Maak iets met een mislukte kaart als basis. Dit zijn onze uitwerkingen:

Marrigje:

Toen ik een speciale kerstkaart wilde maken, maar alles mislukte, heb ik die kaarten maar omgezet in deze kaart, waar ik wel tevreden over ben.
Dit was de basis:

Dat heb ik gesneden tot dit stapeltje

En daarna, met de visgraat techniek, deze kaart gemaakt

 

 

Eigenlijk wilde ik er bloemen op doen maar op zoek naar mijn bloemensstansen, kwam ik dit hart tegen, Mijn romantische ziel schreeuwde: Gebruik dit hart!!, dus dat heb ik gedaan. Toen ik mijn dochter het resultaat liet zien zei ze : Glitter, ik denk… parelmoer bij deze kaart. Dus heb ik er nog pearls op geplakt als hartjes van de bloemetjes.  Wat vind je? Is aan de uitdaging voldaan?

Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

 

 

Marjo:

Gebruik een mislukte kaart als basis was de uitdaging die Marrigje had bedacht. Echt een uitdaging want mislukte kaarten gooi ik altijd weg. En natuurlijk had Marrigje gelijk dat je die moet bewaren omdat je er altijd nog iets anders mee kan maken.
Ik was dus met Halloween atc’s bezig en Jahoor, mislukt. Ik had ze al door de midden gescheurd en ze lagen al in de prullenbak. En toen dacht ik aan deze uitdaging. De atc’s dus weer uit de prullenbak gevist.

k heb er toen vierkantjes uit geponst.

 

Deze vierkantjes op een wit atckaartje geplakt nadat ik deze eerst oranje had gekleurd met mijn blendabilities.

Daarna dat muisje erop gestempeld en de kat uitgeponst van zwart cardstock.
Hij is wel grappig geworden, maar ik weet niet of ik nu altijd mijn mislukte kaarten ga bewaren.

Groetjes Marjo

 

 

 

 

 

Volgende week: Memories and More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *