Marrigje:

 

 

Ik ben nog steeds bezig met mijn Berlijn album. Toen ik er doorheen zat te bladeren om inspiratie op te doen, kwam ik deze pagina tegen. We waren die dag naar het Technologic Museum. Een geweldig museum! Ik heb heel erg genoten van die dag, en dat museum en ga er graag nog een keer terug.

De achtergrond bij de vilten trouwjurk is gemaakt van vilt. Daar heb ik een randje op geborduurd. Daarmee kwam de vilten jurk het beste mee uit.
De rest van de pagina gaat over de stansmachine. Voor mij, die dagelijks met een stansmachine werkt, zo leuk om te zien. Ik heb er heel erg van genoten.

 

Marjo:

Ik was bezig om mijn hobbyzolder op te ruimen en toen vond ik een hele leuke foto van Mango, onze kat. Toen hij klein was had ik hem 1 keer een truitje aan gedaan die een knuffelbeer aan had. De schat liet het nog toe ook.
Door het oranje truitje heb ik de achtergrond ook oranje gedaan , met witte stippen.
Met de thinlits van little letters heb ik de tekst uitgestanst.
De nieuwe pons van de kat kwam goed van pas.
Ook nog een lijntje erom heen getrokken en toen had ik dus deze pagina.

Volgende week: Oud en Nieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *