Een ATC kaartje is een kaartje van 2,5 ” x 3,5″  Ooit begonnen door een zwitserse kunstenaar, en over de hele wereld een leuke manier van kaartjes ruilen. Voetbalplaatjes of pokemon kaarten voor creatievelingen.

Marrigje:

We hadden eigenlijk een ander thema bedacht voor deze keer. Maar toen ik op de kalender keek zag ik dat het vandaag Halloween is, en dan is het toch leuker om Halloween kaartjes te laten zien. Zelfs voor mij, die helemaal geen Halloween vierder is. Het maken van een Halloween ATC vind ik dan wel weer heel leuk, Zo leuk dat ik mee gedaan heb aan een halloweenswap, en daar twee kaartjes voor gemaakt heb. Was weer heel erg leuk om te doen.

 

Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

Marjo

 Bij deze mijn Halloween ATC Ik heb op een craftsheet de inkten pumpkin pie en peekaboo Peach gedaan. Daar heb ik met water met goudpoeder over heen gespoten en mijn atc erdoor gehaald.
Met de Halloween set Spooky Cat de tekst en de muizen gestempeld.
Verder op een andere atc de spooky cat met zwart gestempeld en deze met de pons uitgeponst en verder met dimentials opgeplakt zodat deze iets hoger ligt.

Groetjes

Marjo

 

 

 

 

Volgende week: Art Journal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *