Marrigje

Ik vind het heerlijk om in mijn Art Journal nieuwe dingen uit te proberen. Stampin’Up! heeft nieuwe alcoholmarkers, de Stampin’Blends. En ik ben er weg van, ze kleuren heerlijk en de resultaten zijn geweldig. Natuurlijk moest ik ook proberen hoe dat werkt in mijn Art Journal.

Dit is het resultaat. Ik heb de pagina Herfst genoemd, vond het wel toepasselijk.
Alcohol markers hebben de gewoonte door het papier heen te ‘bloeden’ en dat ga ik een volgende keer zeker gebruiken voor een nieuwe pagina. Nu even geen idee wat dat gaat worden. Afgelopen weekeinde was Stampin’Up! On Stage, het halfjaarlijkse Stampin’Up! feestje, waar onder andere de nieuwe catalogus gepresenteerd wordt. Ik ben nog niet helemaal geland nu.

Groetjes
Marrigje

Marjo

Ik ben gek op artjournals. Ik heb ze in allerlei maten en met verschillende soorten papier erin.
In 1 artjournal gebruik ik alleen maar Stampin’ Up. Maar ik vind dat papier van dat artjournal niet zo mooi. Nu heb ik gestempeld en gekleurd op whisper white en die in mijn artjournal geplakt. Dat werkt heerlijk en dat ga ik in het vervolg doen.
Ik hou heel erg van inkleuren en heb mijn eigen tafereeltje gemaakt zodat ik deze kon inkleuren.

Groetjes

Marjo

Volgende week: Bermuda Bay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *