Marrigje

Bermuda Bay is een erg mooie kleur, een van mijn favorieten eerlijk gezegd. De kleur kwam als vervanger van mijn all time favorite, en al blijft dat mijn favo kleur, Bermuda Bay is een heel goede vervanger gebleken.
Dat bleek ook wel want ik heb nog maar een paar vel Bermuda Bay.  Ik zal straks gelijk nieuwe bestellen, want zonder kan en wil ik niet.

Gelukkig had ik maar 1 vel nodig. Dat heb ik eerst bestempeld met Sinterklaas afbeeldingen. Nee Stampin’Up! heeft geen echte Sinterklaas stempels, behalve een geweldige set teksten,  Maar andere sets kunnen heel goed als Sinterklaas afbeelding dienst doen.
Toen zag het vel er zo uit:

Daarna heb ik de Gift Bag Punchboard gebruikt om er een zakje van te maken. Ik vergeet vaak dat ik punchboards heb. En eigenlijk zijn ze heel erg leuk, en in deze periode van het jaar, waarin je veel cadeautjes geeft, is een punchboard een heel snelle manier om iets kleins leuk te verpakken. Ga deze maar in het zicht leggen, dan pak ik hem eerder.
Toen zag het zakje er zo uit :

Nog een beetje kaal, dus aangekleed met een beetje lint, glitter, een label en .. een Pietenmuts. Alles gemaakt met Stampin’Up! materialen. Toch wel veel Sinterklaas bij Stampin’Up! Meer dan ik dacht.

 

Groetjes

Marrigje

 

 

Marjo

Als kleur hebben we bermuda bay afgesproken. Een fantastische kleur die zit tussen tint groen en een tint blauw.
Ik heb op een whisper white papiertje strepen getrokken met mijn bermuda bay marker. De blendabilities van vroeger hadden drie tinten in een doosje. Met je markers of de nieuwe stiften kun je ook verschillende tinten maken door meerdere keren over hetzelfde te gaan.
Daarna heb ik de stempelset definitely dahlia met kleurloze inkt gestempeld. Daar over heen koper embossingpoeder en deze verhit zodat deze gaat smelten.
Daarna een bermuda bay kaart.

Groetjes
Marjo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *