Marrigje

Ik ben geheel in de stemming van Sinterklaas. Hoewel Stampin’Up! niet echt Sinterklaas stempels, materialen of stansen heeft, is het heel goed mogelijk om Sinterklaas kaarten te maken met Stampin’Up! produkten.  Zie maar deze kaart. Was heel erg leuk om te maken.  Was erg leuk om te maken. De cadeautjes komen uit de set : Birthday Delivery. Passen toch perfect bij deze kaart?

Groetjes
Marrigje

 

 

Marjo

 

Birthday Delivery was de set die we hadden afgesproken. Deze set is zo veelzijdig omdat er zoveel verschillende mensen en dieren op staan. Ik heb nu gekozen om een aantal stempels te stempelen en in te kleuren.
De ballonen heb ik met de maskertechniek gestempeld.

Groetjes

Marjo

 

 

 

Volgende week: Uitdaging Surprise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *